(ВІДЕО) Відновлення від столиці до кордонів

НАЗАД
27 липня 2022 17:03

Київський міський голова Віталій Кличко вручив прикордонникам 35 вантажних мікроавтобусів на базі Volkswagen Transporter T5.

Отримані транспортні засоби використовуватимуть органи охорони державного кордону, які виконують завдання на лінії зіткнення з противником, що значно підвищить рівень спроможності під час виконання завдань за призначенням.

Першочергово зазначеними мікроавтобусами укомплектують підрозділи, які зазнали втрат під час відбиття збройної агресії російської федерації.

Використання цих авто дозволить створити надійну систему логістичного забезпечення – доставляти військово-технічне майно до безпосередніх місць несення служби, створювати на їх шасі автомобілі технічної допомоги, мобільні тепловізійні комплекси та спеціальні апаратні зв’язку.

Голова КМДА Віталій Кличко зазначив: «Громада міста Києва робить все для того, щоб допомагати нашим Збройним силам, нашій прикордонній службі за всіма напрямками. Розуміючи те, що підтримуючи, надаючи допомогу, ми насправді захищаємо наших бійців – захищаємо нашу державу. Сподіваємось, що ці транспортні засоби будуть виконувати свої функції і підрозділи виконуватимуть завдання із захисту життя мешканців нашої держави. Це не перша допомога від міста Києва і можу гарантувати – не остання».

«Сьогодні цей приклад, більше 30 машин ми отримуємо для Державної прикордонної служби, є знаменною подією, яка дасть нам можливість посилити технічну складову під час організації охорони державного кордону. Буквально сьогодні Луганський, Чернігівський, Житомирський, Краматорський, Херсонський прикордонні загони отримають нову техніку для наших прикордонників, які мужньо стоять на захисті нашої незалежної держави. Сподіваюся, у подальшому разом ми відстоїмо незалежність нашої держави і відкинемо ворога», – зауважив заступник Голови Держприкордонслужби Сергій Сердюк дякуючи за надану допомогу.

Варто нагадати, що це не перша допомога від Київської міської державної адміністрації. До цього прикордонники вже отримували бронежилети, сухі пайки та інше майно.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси